Musici

Eric van Donkersgoed begon met gitaarspelen in zijn negende levensjaar in Japan (papa werkte bij Philips en werd uitgezonden). Hij kwam terug in Nederland op zijn veertiende en bleef autodidact tot zijn twintigste. Hij bezocht daarna het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en het Brabants Conservatorium in Tilburg.

Vervolgens speelde hij in een aantal pop- en wereldmuziek groepen en schreef muziek voor- en maakte deel uit van diverse theaterproducties.
Daarnaast verdiepte hij zich in de Argentijnse tango muziek en in de Spaanse flamenco gitaartechnieken.

Eric speelde o.a. bij Johnny Panic, De Loesje Band, Rebeldía, Trio de la Rosa en Bots. In 2006 ging hij van start met Spanish Blues en met het inrichten van een eigen audio studio.

In 2020 is Eric van start gegaan met eigen composities. Releases van tracks voor zijn eerste EP zijn gaande, een CD versie is inmiddels gerealiseerd als voorloper daarvan; de EP (men streeft ook naar een vinyl versie) zal waarschijnlijk na de zomer van 2023 gepresenteerd worden. Zie voor streaming- en video links van Eric's songs de Darkswell Pagina op deze website.

Sabine Vieregge studeerde klassiek viool aan het Rotterdams Conservatorium. Na haar studie verdiepte zij zich in Latijns- en Zuidamerikaans repertoire en de daarbij horende Spaanstalige vocalen. Dit leidde tot het duo 'Dos Cuerdas' en vervolgens tot het oprichten van haar eigen groep 'Voz Cantante'. Vanaf begin 2014 is zij regelmatig gastmuzikante bij optredens van Spanish Blues.